Comandante C40 Nitro Blade Handgrinder, een ideale metgezel op elke natuurtrip. - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

Comandante C40 Nitro Blade Handgrinder, een ideale metgezel op elke natuurtrip.

Vrijdag 15 mei 2020 18:38:00 Europe/brussels

De ingenieurs van Comandante hebben nu een bloeiperiode. Nooit eerder in de geschiedenis van de koffie is de technologie van de handmolens zo nauwgezet geobsedeerd en tot in het kleinste detail doordacht.

Laat ons uw interesse wekken met een introductie-videoclip:

Waar beginnen we dan? Laten we je eerst nog een video laten zien hoe je de doos kunt uitpakken:

Deze molen is geweldig. u kunt een perfect goede Baratza Virtuoso elektrische molen op de keukenkast hebben, maar toch kunt u elke ochtend instinctief koffiebonen in een Comandante handmolen gieten. Het is de tastbare sensatie van het met de hand malen van de koffie, voor een ding. Maar er is meer. Tuurlijk, deze molen is duur. Maar je krijgt waar je voor betaalt. De molentjes zijn in Duitsland gemaakt. We haten het om een volk te veralgemenen, maar de Duitsers staan al lang bekend om hun precisie en consistentie. En dat zijn de belangrijkste details als het gaat om een koffiemolen. Dat zijn de details die al zo lang over het hoofd worden gezien. Ja, deze molen is mooi en degelijk gebouwd. Maar om hem in handen te nemen, vol met koffiebonen, en de bramen te draaien - het is als magie. Het wiebelen van de bramen die elke molen op de markt teistert, is volledig verdwenen in de Comandante. Het is zo stabiel dat je de bramen kunt aanhalen en malen voor espresso of zelfs Turkse koffie. Dat is ongehoord. Ten tweede zijn de slijpbramen gemaakt van een zeer hard roestvrij staal met herontworpen snijvlakken die zijn geslepen en geslepen als een mes. Het is moeilijk te beschrijven wat dit betekent voor het malen van koffie, maar als je aan de slinger draait, voelt het alsof je door de koffie heen snijdt in plaats van deze te pletten. Zo'n glad en aangenaam gevoel. Het eindresultaat van dit alles is een uiterst consistente maalgraad. Beter dan we met elke molen hebben gezien. De maalgraad is trapsgewijs en instelbaar met 25-30 micron per klik (ongeveer de helft van de diameter van een mensenhaar) over een volledig bereik van Turkse tot Franse pers. Vol, de molen houdt ongeveer 40 gram koffie vast. En het beste van alles is dat de koffie die ik met de Comandante heb gezet uitzonderlijk is. We hebben deze beschikbaar in 9 afwerkingen. We hebben alle traditionals: Wenge Style, Zebra, Red Sonja, Bamboo, ZWART en American Cherry. En nu heeft de Comandante drie nieuwe afwerkingen uitgebracht: Bourgondië, Kobalt, en Grün.

Als je een koffiegeek bent en je wilt deze molen gebruiken in een competitite of je wilt een betere fijne maling in detail, dan raden we je aan om de comandante rode clix te kopen!

Hoe werkt het?

Hoe schoon te maken?

Vergeet ook niet om hun mooi passende gadgets te bekijken!

004 c699214d 9769 410b b659 d928cfebcaaa cb6d98fdaff23de180f1a5a5d440ab73

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief