Loveramics - egg, de officiële tassen voor het wereldkampioenschap Latte Art - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

Loveramics - egg, de officiële tassen voor het wereldkampioenschap Latte Art

Dinsdag 18 juni 2019 11:53:00 Europe/brussels
Loveramics

In een breed gamma van kleuren hebben wij verschillende maten kopjes van het geweldige merk Loveramics. Deze zware porseleinen kopjes zorgen er voor dat de hitte van uw koffie zo goed mogelijk bewaard blijft. Tevens valt de koffie zorgvuldig in uw kopje dankzij de ronde bodem en blijven de smaken daarom goed in balans.

Below you can see how easy it is to pour latte art into the Loveramics cups.

Als we het over liefde hebben, beschrijven we een heleboel gevoelens, waaronder vertrouwen. Hetzelfde geldt voor Loveramics - u kunt ons vertrouwen - wij garanderen dat Loveramics grenzeloze liefde voor keramiek is. Oorspronkelijk opgericht in Hong Kong, heeft het merk zijn passie voor schoonheid jarenlang doorgegeven aan koffie- en theeliefhebbers uit de hele wereld.

Via DEZE LINK kan u ons gamma loveramic tassen ontdekken.
Deze bestaan uit espresso cups van 80ml, cappuccino cups van 200ml en latte cups van 300ml in verschillende kleuren.

300mlbond cb6d98fdaff23de180f1a5a5d440ab73


De BOND tassen hebben een super “ronde continue curve” binnenin het profiel waardoor het aroma zich maximaal kan ontwikkelen. De ultra-dikke wand van het kopje maakt het super duurzaam en houdt de temperatuur van de koffie vast.

De beker behoudt verder de warmte door het warmteafsluiter ontwerp gecreëerd door de extra ruimte aan de basis. De avant-garde handgreep past het zwaartepunt van de cups aan, waardoor je evenwicht hebt bij het gieten van je latte kunst en zo heb je ook comfort bij het drinken van je favoriete kop koffie.

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief