Presentatie - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

Presentatie

Onze online winkel www.homebarista.be is een initiatief van het bedrijf:
DJI 0243 web

CDS AUTOMATEN bv
Mont Galloisstraat 60
7700 MOESKROEN
BE0477.261.576

E-mail: info@homebarista.be
Telefoon: +32 (0)56 392 402

CDS Automaten werd in de jaren negentig opgericht door de heer Lefevre Tom, de huidige directeur van het bedrijf.

In het begin richtte ons bedrijf zich op de import en installatie van professionele koffiemachines voor verschillende branders in België, in het zuiden van Nederland en Luxemburg.

Onze grote kracht is onze technische dienst, die nu 21 technici telt. Wij installeren en onderhouden voor grote bedrijven zoals Brouwerij Haacht (Primus), Colruyt, Rombouts, Viva Sara Koffie, Grootmoeders Koffie, Java, Friesland Campina, …

Om onze service te verzekeren, hebben we een nieuwe computersoftware ontwikkeld voor een technische opvolging van de meest efficiënte machines.

De Homebarista site is ontstaan als oplossing op de steeds toenemende vraag van koffieliefhebbers naar een semi professioneel koffiezetapparaat voor thuisgebruik. Onze ervaring op de professionele markt geeft ons alle troeven in handen om u op een efficiënte manier te adviseren over de verschillende modellen die in de specifieke markt bestaan. Wij bieden een breed aanbod aan machines die we hebben geïnspecteerd en getest. Alle verkochte machines worden gerepareerd op onze werkplek in Moeskroen.

De koffiecultuur is zo diepgaand dat het gebruik van kwaliteits-accessoires en machines een must is voor elke barista & koffieliefhebber.
Bij Homebarista zijn we gepassioneerd in het maken van de perfecte koffie en begrijpen we dat er een gemeenschap van koffiekenners en getalenteerde barista's is die dringend behoefte hebben aan de juiste materialen.
Homebarista heeft gebruik gemaakt van hun jarenlange ervaring in de industrie om hun eigen lijn van hoogwaardige tools te produceren. Dit vullen we aan met het beste die er op de markt is van andere producenten. Bij Homebarista begrijpen we dat de juiste apparatuur uw organisatie zal helpen bij het serveren van de beste koffiedranken van de hoogste kwaliteit.

Kortom is Homebarista de online webwinkel waar u als beginnende of ervaren barista terecht kan voor een breed assortiment van meer dan 1000 artikels aan "coffee&tea gears" onmiddellijk uit stock leverbaar. Vandaag besteld, de dag erop verzonden.
Naar de online winkel ...

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief