Zet heerlijke koffie met behulp van de KRUVE Zifter - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

Zet heerlijke koffie met behulp van de KRUVE Zifter

Donderdag 14 november 2019 19:37:00 Europe/brussels
Dli F6h WX4 AAN u

Een van de meest frustrerende dingen aan koffiemolens en hun technologie is hoe moeilijk het lijkt om een volledig consistente grootte van de koffiedeeltjes te produceren. Hoe goed uw koffiemolen ook wordt beschouwd, het is nog steeds onwaarschijnlijk dat deze een consistente maling zal produceren, hoe groot deze ook is.

Dus wat kunt u doen? Begin met het zeven van uw koffie! Het is net als goudwinning, maar dan met koffie. De Kruve Coffee Sifter zal je helpen om deze "perfecte maling" te bereiken, maar het vergt zeker wat oefening.

KRUVE sifter 6 KRUVE sifter 12

CALIBRATE
Haal het meeste uit je koffiemolen.

Niet alleen veranderen en slijten de koffiemolens in de loop der tijd, maar geen twee koffiemolens zijn gelijk. Dus als u een echt betrouwbare koffieroutine wilt bereiken, hebt u een goed gekalibreerde molen nodig. Met de KRUVE Sifter bepaalt u met behulp van de KRUVE Sifter welke maling u daadwerkelijk moet gebruiken.

MEASURE
VERDER GAAN DAN WILLEKEURIGE VERGELIJKINGEN

Onnauwkeurige maalmetingen zoals "fijn, medium en grof" of vage vergelijkingen zoals "suiker of zeezout" helpen niet. Goed koffiezetten vereist nauwkeurige metingen. Met de KRUVE Sifter kunt u vol vertrouwen recepten maken en reproduceren met behulp van objectieve metingen.

Om u te helpen het meeste uit uw KRUVE Sifter te halen, heeft Kruve een geweldige Receptenserie en Brewguide gemaakt:

Ten slot nog een video review van de legend himself: James Hoffmann

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief