Eureka Conti Valero, de meest geavanceerde koffiemolens voor thuis. - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

Eureka Conti Valero, de meest geavanceerde koffiemolens voor thuis.

Vrijdag 6 december 2019 19:23:00 Europe/brussels

Eureka is een toonaangevend bedrijf in het ontwerpen en produceren van moderne en elegante koffiemolens sinds 1920. In dit artikel geven we je meer uitleg over het gamma die we van Eureka aanbieden.

118 0 cb6d98fdaff23de180f1a5a5d440ab73

Eureka werd opgericht in Florence door Aurelio Conti, het bedrijf begon zijn activiteiten als fabrikant van molens voor Espresso en werd al snel een symbool van uitmuntendheid. Tegenwoordig wil Eureka, dankzij haar internationale en dynamische houding, het meest innovatieve bedrijf in de koffiemolen industrie worden: de "State of the Art" in de maaltechniek voor elk type koffiebereiding.

Hun missie is om een onberispelijke service te bieden, waarbij ze altijd zorgvuldig omgaan met de behoeften van de klant, door middel van concurrerende producten die design, technologie en innovatie combineren. Dit alles zonder af te zien van een 100% "Made in Florence" product, volledig met de hand geassembleerd in de Florentijnse fabriek: waar de industriële organisatie is versmolten tot ambachtelijke kennis met wijze beheersing.

Eureka heeft de nieuwe Mignon Silent Range voor thuis baristas geïntroduceerd op Milano Host in 2017:

Silenzio is de versie die vergelijkbaar is met de huidige Mignon, met de mogelijkheid om over te schakelen van Handmatig naar Timer modus.

Specialità is de versie die ontworpen is voor barista: 55 mm bramen voor een hogere verspreidingssnelheid van de maling, universele "Hands-Free"-vork en -display Touch met 2 programmeerbare doses plus continue modus.

Perfetto is de versie die ontworpen is voor de meest veeleisende koffieliefhebbers: naast het display Touch met 2 programmeerbare doses is Perfetto uitgerust met het speciale "Easy Setting" systeem om de maalregeling te vergemakkelijken.

70 0 cb6d98fdaff23de180f1a5a5d440ab73

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief