Nucleus Paragon Espresso-extract Koelsteen - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

Nucleus Paragon Espresso-extract Koelsteen

Woensdag 29 november 2023 15:51:00 Europe/brussels

Om meer smaak in het kopje te houden, werkte Nucleus Coffee Tools samen met de Universiteit van Zürich om de Paragon te creëren, een hulpmiddel dat de retentiegraad drastisch verhoogt en het potentieel van het koffiezetproces maximaliseert.

Nucleus Paragon Espresso 1b

Door middel van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling hebben nucleus en ZHAW een nieuw koffiezet accessoire ontworpen dat tot 40% meer vluchtige aromastoffen vasthoudt.

De 30 mm diameter koelsteen voor de Paragon Espresso is kleiner dan de Paragon filtersteen en is ontworpen voor espresso. De koelsteen is een essentieel onderdeel van de Paragon Espresso. Het is gemaakt van voedselveilig roestvrij staal en gecoat met een laag zeer duurzaam titanium. De bolvorm en het grote oppervlak zorgen voor gelijkmatige en snelle koeling. Door de grotere thermische capaciteit van de vloeibare gel met hoge dichtheid blijft de temperatuur langer koud en bevriest deze sneller dan holle of met water gevulde alternatieven.

Nucleus espresso

1. Deze serie gaat dieper in op Volatile Compounds (vluchtige verbindingen), Extract Chilling (koelen van extracten) en meer.

We beginnen met een inleiding over Hugh's reis om zijn droom espresso te creëren en waarom hij extract koeling gebruikte in 2021 tijdens het wereldkampioenschap barista.

Hij praat over subdrempelige smaken, cafeïne- en chlorogeenzuurvergelijkingen in verschillende soorten en nog veel meer.

2. In deze video verkent Hugh de belangrijkste verschillen tussen vluchtige en niet-vluchtige stoffen en hoe deze op ons gehemelte inwerken. Er zijn belangrijke verschillen met betrekking tot smaak en aroma....check de video voor meer informatie.

3. Extracten koelen kan op vele manieren.

Het optimaliseren van de smaak en de workflow met een herhaalbare methode heeft jaren van vallen en opstaan gekost.

Waarom je Extract Chilling Espresso moet proberen

Koffienerds en -experts houden ervan om nieuwe en gekke technieken uit te proberen om een beter smakend kopje koffie te krijgen. We weten hoeveel verschil een kleine verandering kan maken, dus ik raad iedereen die geïnteresseerd is in koffie aan om extractkoeltechniek eens te proberen. Hoewel veel mensen hier een mening over hebben, is zelf proberen de enige manier om te begrijpen hoe anders je koffie zal smaken.

Maxresdefault

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief