Moccamaster, for the real taste of coffee - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

Moccamaster, for the real taste of coffee

Donderdag 10 december 2020 10:29:00 Europe/brussels
45d4850f 9443 4084 ab62 d4362fe0eb8d 2020 1006 technivorm moccamaster 10 cup coffee maker with glass carafe black 1x1 rocky luten 023 copy

Al jaren de beste

De kwaliteit van een kop koffie hangt niet alleen af van de koffiebonen, ook het koffiezetapparaat heeft veel invloed op de smaak. Moccamaster stat a lang bekend als de koffiemachine die de lekkerste filterkoffie zet.

Lekkerste en gezondste koffie


Met moccamaster zet u altijd de lekkerste kop koffie met de perfecte temperatuur en een volle smaak. Wist ud at filterkoffie ook de gezondste koffie is? Het papieren filter haalt de schadelijke stof cafestol (wat cholesteol verhogend is) uit de koffie. Zo geniet u niet alleen van de lekkerste, maar kiest u ook voor de gezondste koffie!

Barista kwaliteit

De SCA (Specialty Coffee Association) gebruikt al jarenlang Moccamaster filterkoffiemachines voor de kampioenschappen in cuptasting. Voor deze competitie is het noodzakelijk om de puurste koffiesmaak te proeven.

Voor elke situatie

Met het brede assortiment is er een Moccamaster voor elke gewenste situatie. Het assortiment bestaat uit verschillende modellen en veel kleuren, zodat er altijd een Moccamaster bij u past, voor huis en voor op het werk.

Ontwerp zonder titel 2Wat is perfecte koffie?

Een zorgvuldige balans tussen temperatuur en doorlooptijd zijn essentieel voor een optimale koffiesmaak.

Als de koffie bitter smaakt, is de watertemperatuur te hoog. Smaakt de koffie zuur, dan is het water te koud. De optimale zettemperatuur ligt tussen de 92°C en 96°C. Bij de temperatuur lossen de aromabevattende oliën goed op, met een ideale balans tussen zoet, zuur en bitter.

1200x1200

Perfecte doorlooptijd

Het unieke koperen verwarmingselement van Moccamaster zorgt voor deze ideale zettemperatuur. Ook de juiste doorlooptijd is van belang. Voor een volle kan van 10 kopjes is de juiste doorlooptijd 6 minuten. aan het begin komen de zuren vrij, aan het eind de bitterstoffen.

Is de extractietijd te kort, dan smaakt de koffie zuur; duurt het zetproces te lang, dan smaakt de koffie te bitter. Moccamaster zet 1,25L precies in 6 minuten.

Technivorm moccamaster


Duurzame keuze

Moccamaster koffiezetapparaten hebben een lange levensduur en zijn gemaakt van hoogwaardige en recyclebare materialen. Alle kunststoffen zijn BPA-, BPF, BFS- en ftalatenvrij.

U kunt decennia lang genieten van uw moccamaster en alle onderdelen zoals kannen, deksels en filterhouders blijven beschikbaar, zodat u uw machine vele jaren compleet kunt houden of kunt laten repareren. Daarnaast is filterkoffie milieuvriendelijker dan andere zetmethoden: het koffieresidu is composteerbaar.

ECBC CERTIFICERING

Alle apparaten zijn gecertificeerd door de ECBC ( European Coffee Brewing Centre)
en SCA ( Specialty Coffee Association )

Hiermee voldoet moccamaster aan strenge eisen voor het maken van de beste kop koffie.


De moccamaster KBGT is beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Voor meer informatie over de toestellen kan u doorklikken via de onderstaande producten of een kijkje nemen in onze categorie Slowcoffee Koffiezetapparaten.

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief