Santos Horeca - English

Customer service: +32 56 257 665

Our products

Intro image

Santos Horeca

Monday 17 february 2020 16:45:00 Europe/brussels
Ontwerp zonder titel 4

Santos is een Franse fabrikant van commercieel Horeca apparatuur.
Santos, opgericht in 1954 door André Fouquet, fabriceert commerciële elektrische apparatuur voor bars, restaurants, sapbars, coffeeshops... en biedt drie verschillende productlijnen aan: Verse Dranken, Bereiding van voedsel en Koffie.

Oorspronkelijk leverde het bedrijf professionele koffiemolens en kaasgratinmachines aan kleine detailhandelaren.

Kwaliteit, waarden en service

De duizenden hoogwaardige apparaten die in hun fabriek worden geproduceerd, voldoen aan de strengste internationale voorschriften (UL, GS, NSF, KETI, GOST, enz...) naast het ontwikkelen van hoogwaardige producten is het hun doel om de best mogelijke commerciële en after-sales diensten te leveren.

Made in France en Supply chain management

De producten van Santos worden ontworpen en geproduceerd in een fabriek in Lyon (Frankrijk) en hun netwerk van leveranciers is lokaal.

Alle producten worden met de hand gemaakt door operators die verantwoordelijk zijn voor het apparaat vanaf het begin van de productie tot aan de eindcontrole (100% getest na de assemblage).

Innovatie, Design, Eco-Conceptie

Jaar na jaar ontwikkelen ze nieuwe innovatieve apparaten die het resultaat zijn van hun ervaring op de markt sinds 1954, ze richten zich op het ontwikkelen van milieuvriendelijke producten, waarbij ze groene technologieën integreren, om aan de behoeften van de klanten te voldoen.

408060

Een kleine, krachtige staafmixer voor het maken van allerlei bereidingen op basis van gemalen ijs: cocktails, smoothies, ijsdranken, milkshakes, etc.

Santos Blender 33 Black
Santos super blender 2 liter 2d8

De Blender Brushless is het ideale apparaat voor sapbars, coffeeshops, fastfoodketens, hotels... Het kan allerlei soorten cocktails, smoothies, milkshakes, granita's, koffieshakes maken dankzij de 30 voorgeprogrammeerde cycli.

Santos Blender Brushless 62

Related news

Intro image

Subscribe to
our newsletter