Tea Forte, bekroonde Tea Blends. - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

Tea Forte, bekroonde Tea Blends.

Vrijdag 20 december 2019 18:46:00 Europe/brussels

Tea Forte werkt rechtstreeks samen met telers die toewijding en vastberadenheid delen om de definitieve expressie van elke theesoort die ze aanbieden te produceren. De ingrediënten vertegenwoordigen minder dan 1% van alle theesoorten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. De diverse, subtiele smaken zijn het resultaat van compromisloze productie.

Handgemaakte luxe theemelanges, design-driven accessoires en prachtige verpakkingen komen samen voor een ervaring die elke dag de moeite waard is om van te genieten.

Leer over Tea Forté van de oprichter Peter Hewitt. Een basisoverzicht van het thee voorlichtingstraject is inbegrepen.

VAN ZWART NAAR WIT: LEER OVER VERSCHILLENDE SOORTEN THEE

De legende vertelt dat meer dan 4700 jaar geleden een toevallige blunder ervoor zorgde dat een paar droge bladeren per ongeluk in een pot met gekookt water vielen die werd klaargemaakt voor een keizer in de heuvels van China. Sinds die tijd is de thee geëxplodeerd in de meest populaire drank op de planeet (anders dan water). Er is een uitputtende zoektocht ondernomen om te ontdekken welke bladeren op welke planten de beste thee zetten.

Na millennia van verkennen, ontdekken en experimenteren is de wereld van de thee uitgebreider en gespecialiseerder geworden dan de fijne wijn. De meeste wijn wordt gemaakt van druiven en wordt over het algemeen geclassificeerd als rood, wit en roos. Ook komt alle thee uit de theestruik Camellia Sinensis en is over het algemeen ofwel zwart, Oolong, groen of wit. Een vijfde hoofdcategorie, kruidenthee is technisch gezien geen thee, want "kruidenthee" verwijst naar de wereld van de heerlijke, doordrenkte dranken gemaakt van andere planten dan Camellia Sinensis. Soms wordt het nauwkeuriger woord "tisane" gebruikt als het gaat om kruideninfusies.

Wilt u meer leren over de thee types die forte aanbiedt? Klik dan door via DEZE LINK.

Voor de losse theeliefhebber zijn de door Tea Forté ontworpen iconische thee-infusors perfect geschikt voor het bereiden van artisanale thee.

73482625 10158818768228219 2477638303734562816 o cb6d98fdaff23de180f1a5a5d440ab73

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief