Fonte superfood latte - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

Fonte superfood latte

Maandag 4 november 2019 19:51:00 Europe/brussels

De superfood latte van Fonte is een waar feest voor de zintuigen. Naast een prachtige kleur hebben deze lattes ook een fantastische smaak. Ze zijn alle vier vegan en worden gezoet met kokosbloesemsuiker.

Hieronder vindt u een overzicht wat we allemaal aanbieden:

Image22

Golden Tumeric Latte: tumeric heeft veel positieve effecten op onze gezondheid, zoals antioxi, anti-inflammatoire werking, helpt ons bij de spijsvertering en vetverbranding. De wortel heeft ook een zeer kalmerend effect op ons lichaam. Zelfs de voorouderlijke indiaanse ayurveda geneeskunde raadt aan om de gouden melk te drinken vanwege de helende werking ervan.

125913 Beetroot Latte Powder

Rode biet zit vol waardevolle vitaminen, mineralen en plantaardige stoffen. Deze zijn onder andere ontgiftend en hebben een antihypertensieve werking. Niet genoeg? Zowel biet als cacao geven 'gelukkige hormonen' vrij. Daarom is de cacao latte van de bietencacao altijd perfect.

Fat Burning Matcha Green Tea Latte

Of u nu uw lichaam wenst te ontgiften of uw immuunsysteem wenst te versterken, Matcha zal er altijd zijn om u te ondersteunen. En natuurlijk is het een langdurige energieboostende en concentratiebevorderende werking zonder neveneffecten. De groene matcha latte smaakt niet alleen goed, maar heeft ook een mooi stimulerend effect op je.

Organic Butterfly Pea Flower Powder

De flavonoïden van de blauwe vlinderbloem geeft een buitengewone kleur en is ook zeer rijk aan antioxidanten. Doordat de blauwe bloem, samen met andere positieve effecten op de gezondheid en schoonheid, zowel de stress verlicht als de hersenen stimuleert, is het een perfecte metgezel voor een drukke dag.

Fonte african rooibois superfood latte 300g 7670 1 pekm1000x666ekm

De verrukkelijke, kalmerende en stressverlichtende Afrikaanse rooibos latte biedt een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen, omdat het ontgiftend is en zeer rijk aan antioxidanten. Omdat het cafeïnevrij is, is het een geweldige ontspannende avonddrank voor theeliefhebbers.

Fonte guaranalatte

Terwijl cacao je welzijn verhoogt, verbetert Guarana je fysieke en mentale prestaties door te bewijzen dat je een langdurige energiesprong maakt. Voel je gevitaliseerd met de Guarana cacao latte.

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief