Acme & Co: Nieuw assortiment keramische bekers van hoge kwaliteit​ - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

Acme & Co: Nieuw assortiment keramische bekers van hoge kwaliteit​

Donderdag 21 maart 2019 13:24:00 Europe/brussels
Acme 01

Acme & Co ontwerpt robuust en mooi kopjes voor de koffiespecialiteitenmarkt.

  • De 250ml Bibby cup is gebaseerd op een ongebruikelijk theekopje op de bodem van een doosje en is ontworpen om koffie en thee te filteren.De onderste helft van de beker is een meer besloten ruimte, waardoor de drank warm blijft, terwijl de bovenste helft de drank iets sneller afkoelt. Bibby is ook uitgerust met onze signature handle, het werkt naast ons Evolution gamma en onze batterijen. Verkrijgbaar in drie prachtige kleuren. De 15 cm Bibby schotel wordt apart verkocht.
Bibi Olive Bibi Rose Bibi White
  • Maruasa Porcelain Factory is gevestigd in Tajimi en is beroemd om zijn keramiek. De fabriek is al meer dan 100 jaar eigendom van de familie Matsubara. De zeer getalenteerde Keishiro Matsubara nodigde Acme & Co uit om de fabriek te bezoeken en van daaruit ontwierp hij de Tajimi beker met wat creatieve input van ons. Elke 300ml beker heeft een gepolijste matte buitenkant met een geglazuurd interieur. Ze zijn ideaal voor het serveren van filterkoffie, thee en wijn. Omdat het porselein is, zijn ze perfect om de drank op de gewenste temperatuur te houden. We hebben drie kleuren beschikbaar; Melk, Kokako en Feijoa.

ACME Coffee & cupping series

ACME cups is ontwikkeld door één van de grootste koffie-experts met meer dan 25 jaar ervaring in de koffiewereld en is voor barista's en koffieliefhebbers het ultieme servies; stijlvol, ergonomisch oortje, aantrekkelijke kleurtjes en superlekker drinkbaar met perfecte inhoudsmaten. Internationale baristakampioenen kiezen, net als jij, voor ACME cups!

keuze uit: espresso, cappuccino, flat white, latte, tulip, cupping, megagroot model en een drinkmok; bijbehorende schotels los verkrijgbaar.

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief