It's coffee time! Lelit espresso machines - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

It's coffee time! Lelit espresso machines

Donderdag 24 oktober 2019 20:13:00 Europe/brussels

Indien u voor Lelit espresso machines kiest, koopt u een product dat is ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd voor echte espresso liefhebbers.

Deze zeer nauwkeurige en eenvoudig te gebruiken machines stellen de fans in staat om optimaal van hun koffie te genieten en door middel van de traditionele methode van het maken van espresso's met behulp van een nauwkeurige temperatuurregeling. Voor een frisse en smaakvolle koffie, zijn machines en accessoires van LELIT dé referentie voor het klassieke ritueel van een heerlijke espresso.

Elke espressomachine is ontworpen om de optimale temperatuur en waterdruk te bieden die nodig zijn voor uitzonderlijke espresso's.

Lelit espressomachines stellen de meest deskundige gebruikers in staat om handmatig de gewenste regelparameters in te stellen en maken het voor iedereen mogelijk om een meester te worden in deze nobele kunst. Dankzij deze espressomachines kunt u een stukje Italiaanse geschiedenis mee naar huis nemen.

Lelit

EEN ESPRESSO ZOALS IN DE KOFFIEBAR

Italiaanse bars hebben de cultuur van de Espresso over de hele wereld verspreid en zijn de beste plek om er van te genieten.

Met deze espressomachines kunt u genieten van de smaak van een Italiaans ontbijt wanneer u maar wilt, waarbij u voor u, uw familie en uw vrienden een espresso, een cappuccino, een Amerikaanse koffie of een Latte macchiato bereidt als een echte barista.

Lelit caffe espresso 7

Er zit een beetje magie en creativiteit in de bereiding van een fantastische Espresso.... Er moet een perfecte balans zijn tussen watertemperatuur, gemalen koffie tamping druk, maalgraad en blend-kwaliteit.

Dankzij alle apparaten van de Lelit espressomachines ligt het allemaal in uw handen: u kunt alle parameters instellen en de kunst van het maken van geweldige espresso's verfijnen.

EEN ESPRESSO VOOR EEN GROENE WERELD

Lelit gebruikt duurzaamheid niet alleen als een slogan, maar als een doel waar we ze in geloven en dat als leidraad dient voor al hun investeringen. Alle elektrische energie die ze gebruiken, wordt zelf geproduceerd uit hernieuwbare bronnen.

Dit vermindert de impact op het milieu drastisch en helpt de totale kosten te verlagen. Leveranciers en onderaannemers worden rationeel geselecteerd, gezien hun afstand tot het centrale kantoor. Op deze manier worden de transportkosten zo laag mogelijk gehouden.

Het elektronische beheer van de hele toeleveringsketen helpt hen om de noodzaak van het gebruik van papier en extra verpakkingen te verminderen en dus ook om de hoeveelheid afval te verminderen.

Het volledige Lelit productengamma is ontworpen met gemakkelijk recycleerbare materialen om optimaal te presteren en het verbruik tot een minimum te beperken. Hun machines werken niet met capsules en produceren dus geen extra afval bij een problematische afvalverwerking. Kostenoptimalisatie, duurzaamheid, enthousiasme, kennis en ervaring staan aan de basis van elk productieproces.

Bannière 4 cb6d98fdaff23de180f1a5a5d440ab73

Gerelateerde nieuwsitems

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief