De G-micron doseringsmolen, beschikbaar voor bestellingen vanaf midden september - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

De G-micron doseringsmolen, beschikbaar voor bestellingen vanaf midden september

Donderdag 23 juni 2022 14:58:00 Europe/brussels

De G-micron aka DF64P Premium is een maler die in het voorjaar van 2022 wordt geïntroduceerd. De DF64P is vergelijkbaar met de Giota aka DF64 en gaat deze niet vervangen. De Giota is een populair product en zal gemaakt blijven worden, de nieuwe versie, de G-micron / DF64P, is gewoon premium versie en zal naast de Giota gemaakt worden. De Giota is een molen die kan worden gebruikt voor een scala aan koffiesoorten en methoden, terwijl de G-micron DF64P Premium is een espresso alleen molen met minder bereik in de maling grootte aanpassing, die is ontworpen om meer fijnafstelling van de maling grootte mogelijk te maken. De G-micron heeft een anti-popcorn hopper, de Giota niet. De G-micron heeft een gekleurde coating in tegenstelling tot de Giota die een gekleurde vinyl wrap heeft. De G-micron heeft standaard hout accenten, de giota niet. De G-micron is een espressomolen, de G-iota is geschikt voor een breed scala aan koffiesoorten en -methoden. Het mechanisme van de G-micron past de onderste braam aan wanneer de maalgraad wordt aangepast, bij de G-iota wordt de bovenste braam aangepast. De G-micron kost meer om te produceren en heeft daarom een hoger prijspunt dan de Giota. De G-micron heeft een compacter ontwerp, met de lengte en breedte footprint. Zonder de bellow erop is de G-micron qua hoogte zeer vergelijkbaar met de Giota.

289464894 2613195812154356 3164207343821878081 n

Anti-popcorn vultrechter

De molen heeft een klein antipopcornreservoir waar u uw dosering koffie in kunt doen nadat deze is afgewogen. Als u de molen met deze hopper gebruikt, kunt u uw koffie malen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de bonen erg hoog "springen" wanneer ze de draaiende bramen raken.

Ontwerp met weinig klontering

De molen is ontworpen om klontering tijdens de maalcyclus te verminderen, wat zorgt voor een gelijkmatigere verdeling van het water tijdens het espresso extractieproces.

58 mm portafilter/doseerbekerhouder

De molen is ontworpen met een portafiltersteun, zodat de molen kan worden gebruikt door te malen in een doseerkopje of door rechtstreeks in een portafilter te malen.

Ontwerp zonder titel 3

64mm DLC maalschijven

De 64mm maalschijven in deze molen zorgen voor een uitstekende verdeling van de deeltjesgrootte, wat een zeer belangrijk aspect is bij het maken van de best mogelijke espresso met de beste smaak.

Afstelling van de onderzijde van de maalschijf en stabiele positie van de maalmessen

Door het ontwerp van de bovenste en onderste maalschijven blijft de afstand tussen de maalmessen zeer constant en uniform tijdens het gebruik, wat zorgt voor een meer uniforme verdeling van de deeltjesgrootte. Omdat de onderste maalschijf wordt afgesteld, kan de molen uit elkaar worden gehaald, schoongemaakt en weer in elkaar gezet worden zonder dat de maalgraad verandert. Het is ook eenvoudiger om de maalkamer schoon te maken in vergelijking met het Giota ontwerp, omdat het schoonmaken simpelweg inhoudt dat twee bouten met een metrische inbussleutel verwijderd moeten worden in plaats van dat de dial talloze keren rondgedraaid moet worden.

Ontwerp zonder titel 4

Houten accenten

Aan deze molen zijn houtaccenten toegevoegd om hem een hoogwaardige uitstraling te geven. Zowel het deksel van de molen als de bovenste houder voor de maalschijfhouder zijn gemaakt van hout.

BELANGRIJK:

Stel de maalgraad altijd in met de molen aan terwijl de maalschijven draaien.

Pomp de bellow pas aan het einde van de maalcyclus, terwijl de molen nog aan staat en de maalschijven draaien.

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief