ESPRESSO IDEAS by Nuova Simonelli - Home Barista

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro Image

ESPRESSO IDEAS by Nuova Simonelli

Dinsdag 13 november 2018 9:00:00 Europe/brussels

Espresso Ideas is een uniek magazine dat nieuwsgierigheid, inzichten en ideeën creëert voor de meest invloedrijke mensen in de wereld van de espressokoffie.

Espresso Ideas (EI) werd in 2006 in het leven geroepen door Nuova Simonelli ter gelegenheid van haar 70ste verjaardag. Espresso Ideas (EI) is een informatiehulpmiddel dat vooral nuttig is vanwege het hoge niveau van de inhoud. Tegelijkertijd is het een product dat leuk is om door te bladeren met zijn gedistingeerde graphics.

Dit betekent dat EI alle inspanningen uitdrukt die Nuova Simonelli altijd heeft gewijd aan de verspreiding van de cultuur van espresso over de hele wereld, op zoek naar het maximaliseren van de waarde die de relatie tussen producenten en consumenten bindt. Naast een woordvoerder van het bedrijf, de projecten en de twee merken, "Nuova Simonelli" en "Victoria Arduino", is het een manier om de cultuur, technologie, innovatie en design van de industrie te verspreiden, om alle aspecten van goed leven en goede smaak te veranderen en te ontdekken. En natuurlijk is espresso, een karakteristiek element van "Made in Italy", nu over de hele wereld bekend, ook door de activiteiten van de Italiaanse fabrikant van koffiemachines.

In elk nummer getuigt Espresso Ideas van Nuova Simonelli's onderzoek, innovatie en productkwaliteit, niet alleen om de projecten en het dagelijkse werk van het corporate team te vertellen, maar ook om het laatste nieuws over design, communicatie, training, nieuwe trends, gezondheid en levensstijl aan te pakken, terwijl het ook gaat over wetenschappelijke onderwerpen gerelateerd aan de wereld van koffie.

Espresso Ideas spreekt barista's, technici, branders, aannemers, managers van restaurantketens en hotels, maar ook architecten, ontwerpers en opinieleiders aan. De publicatie is tweetalig (Italiaans en Engels) en wordt voornamelijk in het buitenland verspreid, waar Nuova Simonelli 90% van de klanten heeft, vooral daar waar het bedrijf een groot marktaandeel heeft, zoals de VS, Canada, Noord- en Oost-Europa, Rusland, Azië, het Midden-Oosten en Oceanië.

European Coffeetrip ging de fabriek van Nuova Simonelli bezoeken en maakte een aftermovie:

Gerelateerde nieuwsitems

Intro Image

Schrijf in op
onze nieuwsbrief