Black Membership - Dutch

Klantenservice: +32 56 257 665

Onze producten

Intro image

Black Membership

Wat is een Black Membership ?

Het voordeel van een Zwart Lidmaatschap is het voordeel van een onmiddellijke korting tot 15% op een set van accessoires op de HomeBarista website voor 6 maanden.

Hoe word je er één?

Voor particulieren en professionelen: Bij aankoop van een koffiezetapparaat of een bedrag van meer dan € 1000,00 incl. BTW op de factuur, kunt u een aanvraag indienen via onze contactpagina, en wij zullen uw Black Membership account binnen twee dagen activeren. Uw Black Membership account wordt geactiveerd voor een periode van 6 maanden vanaf de datum van aankoop. Na 6 maanden worden de prijzen aangepast naar normaal.

Voor een professional: Wanneer u uw professionele koffiezetapparaat via CDS Automaten aanschaft, kunt u een aanvraag indienen via onze contactpagina, en wij zullen uw Black Membership account binnen twee dagen activeren. Uw Black Membership account wordt geactiveerd voor een periode van 2 jaar vanaf de datum van uw aankoop. Na de 2 jaar worden de prijzen aangepast naar normaal.

Besluit.

CDS Automaten Company blijft de enige beslisser in de overgang van een klant naar Black Membership. CDS Automaten kan op elk moment het niveau van de klant achteraf programmeren.

De prijzen die op de site worden weergegeven na registratie van de klant zijn de prijzen die van toepassing zijn.

Intro image

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief